Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Θεατρική παράσταση


Μήνυμα από Ο.Λ.Σ.Α.

Αγαπητοί Συμπατριώτες, Αγαπητοί φίλοι,

Σας προσκαλούμε την Παρασκευή στις 19 Απρίλη 2013 στις 8μ.μ. στον Πολυχώρο «Άννα & Μαρία Καλουτά» - Τιμοκρέοντος 6Α στο Νέο Κόσμο (πίσω από τον Άγιο Σώστη) για να παρακολουθήσουμε την θεατρική παράσταση «Η απελευθέρωση της Μυτιλήνης» του Δ. Λεοντή, από την θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυτιληνιών Πετρούπολης «ο Θεόφιλος», σε σκηνοθεσία της Ελευθερίας Βερβέρη.

Το έργο είναι γραμμένο στη λεσβιακή ντοπιολαλιά και ξαναζωντανεύει τα ιστορικά γεγονότα της απελευθέρωσης του νησιού μας καθώς και τα συναισθήματα των απλών Μυτιληνιών, που βιώνουν το λυτρωτικό αυτό γεγονός.
Οι παραστάσεις που έγιναν στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της απελευθέρωσης είχαν εξαιρετική επιτυχία.
Καλούνται οι Πολιτιστικοί μας Σύλλογοι, οι συμπατριώτες και οι φίλοι μας να παρακολουθήσουν αυτή την όμορφη προσπάθεια των Μυτιληνιών της Πετρούπολης.
Η είσοδος ορίζεται συμβολικά στα 5 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν στην Ο.Λ.Σ.Α. για την ενίσχυση της ανέγερσης του Πνευματικού Κέντρου  «Μίλτης Παρασκευαΐδης».

Σας περιμένουμε όλους


Δεν υπάρχουν σχόλια: