Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ και η ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ του Συλλόγου


Με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του συλλόγου έγινε την Κυριακή 24.2.2013 η κοπή της πίττας και η συνεστίαση του συλλόγου Μηθυμναίων Αθήνας «Η ΜΗΘΥΜΝΑ» στο κέντρο ΑΛΚΥΟΝΕΣ στο Παλαιό Φάληρο.


Όλοι, ξεχνώντας την ένταση και το άγχος που έχουμε καθημερινά λόγω των οικονομικών προβλημάτων που βιώνουμε στη χώρα μας, σε φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα αντάλλαξαν ευχές και τα νέα τους, διασκέδασαν με την ποιοτική ζωντανή μουσική (βιολί, μπουζούκι, πιάνο) χόρεψαν, συμμετείχαν στη λαχειοφόρα αγορά και πέρασαν πολύ ευχάριστα. 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα. Ευστρατία Καριοφύλλη καλωσόρισε και ευχήθηκε Καλή Χρονιά στους καλεσμένους, αναφέρθηκε συνοπτικά στο έργο  και τις εκδηλώσεις του Συλλόγου  και ευχαρίστησε όσους συνετέλεσαν με την προσφορά τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΟΛΣΑ κος  Χρ. Τσακιρέλλης, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, οι λογοτέχνες κ.κ. Γονιδέλλης, Δημ. Νικορέτζος και μέλη συλλόγων της Λέσβου.


Μηνύματα με ευχές προφορικά και γραπτά έστειλαν ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Χαρ. Αθανασίου, ο Δήμαρχος Λέσβου κ. Δημ. Βουνάτσος, ο βουλευτής κ. Ν. Σηφουνάκης, ο βουλευτής κ. Ηλ. Ζάρμπαλης, ο αντιδήμαρχος κ. Λευτ. Βογιατζής, ο πολιτευτής κ. Παπαγιαννίδης.




* Επίσης να σημειώσουμε ότι ύστερα από πρόταση της κας. Έβελυν Τρύφων, μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου και οργάνωση της Προέδρου κας. Ευστρατίας Καριοφύλλη, μέλη και φίλοι του συλλόγου μας παρακολούθησαν τη μαύρη κωμωδία ΚΑΥΣΗ (Η) του Στράτου Τζίτζη στο θέατρο ΟΛΒΙΟ, την Κυριακή 17.2.2013.

Όπως ανέφεραν οι παρευρισκόμενοι, πέρασαν μια ευχάριστη βραδιά αφού απόλαυσαν μια ενδιαφέρουσα παράσταση με καλές στιγμές χιούμορ και δυνατές ερμηνείες από τους ηθοποιούς.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: