Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2008

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2008)

Α) Εκδρομή : ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ – ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ


Μονοήμερη εκδρομή την Κυριακή 16, Νοεμβρίου 2008 , με αναχώρηση στις 08:00 π.μ. , μπροστά στο πολυκατάστημα Hondos Center , στην πλατεία Ομονοίας.
Κόστος ανά άτομο 20 Ευρώ . Βλέποντας την γενικότερη κρίση που επικρατεί , προτιμήσαμε την μονοήμερη εκδρομή , με την ελπίδα ότι έτσι θα δοθεί η ευκαιρία σε περισσότερα μέλη να συμμετάσχουν. Παρακαλούμε να δηλώσετε την συμμετοχή σας μέχρι την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου σε κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ. που αναφέρονται στο τέλος της επιστολής, για να τακτοποιήσουμε τις θέσεις και να μην ταλαιπωρήσουμε κανέναν άδικα.
.
Β) Χριστουγεννιάτικη αγορά “ bazaar”
.
Με κύριο στόχο να φτιάξουμε την διάθεσή μας στο πνεύμα των εορτών, να ανταμώσουμε, να τσουγκρίσουμε ένα ποτηράκι, να ευχηθούμε ο ένας στον άλλο, διοργανώνουμε την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, 2008 σε αίθουσα της φαρμακευτικής εταιρείας ΕΛΠΕΝ Α.Ε. (ευγενική προσφορά της οικογενείας Τρύφων) οδός Σεβαστείας, αριθ. 11, Ιλίσια (τρίτη κάθετος επί της οδού Ιλισίων πίσω από το πρώην Υπουργείο Βιομηχανίας – Στάση Μετρό « Μέγαρο Μουσικής» ) και από ώρα 11:00 έως 18:00 , χριστουγεννιάτικη γιορτή όπου θα προσφέρονται προς πώληση και χριστουγεννιάτικα δωράκια, διακοσμητικά, μικροαντικείμενα, αλλά και γλυκά και μεζέδες φτιαγμένα από τις κυρίες του συλλόγου μας. Παρακαλούνται τα μέλη που επιθυμούν να προσφέρουν κάποιο αντικείμενο ή να φτιάξουν κάποιο γλυκό η στεγνό μεζέ, να επικοινωνήσουν με τα γνωστά τους μέλη του Δ.Σ. για συνεννόηση και την παραλαβή. Επίσης όποιο μέλος έχει το κέφι να βοηθήσει στην διακόσμηση της αίθουσας την παραμονή της εκδήλωσης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας. Σας καλούμε να βοηθήσετε στη επιτυχία αυτής της εκδήλωσης με την συμμετοχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: