Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ο Αριστείδης Γιαπαλής, Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου αναγορεύτηκε
ο συμπατριώτης μας κ. Αριστείδης Γιαπαλής


Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου αναγορεύθηκε ο συμπατριώτης μας κύριος Αριστείδης Κ. Γιαπαλής το Σάββατο, 10 Μαΐου στην Αίθουσα Τελετών του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, παρουσία εξεχόντων μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας, πολιτικών, στρατιωτικών Αρχών και φίλων του.
«Ο κ. Γιαπαλής βρίσκεται πάντα δίπλα στην κοινωνία, αναπτύσσει δυναμικά την εξωστρέφεια και στηρίζει όσους βοηθούν στην πνευματική ανάταση της Ελλάδας», έτσι όπως  χαρακτηριστικά είπε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Κωνσταντίνος Μασσέλος.
Η εκδήλωση αυτή για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου είναι η πρώτη αναγόρευση επίτιμου διδάκτορα από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών αλλά και η πρώτη της νέας σχολής Οικονομίας Διοίκησης Πληροφορικής. Ο κ. Μασσέλος ελπίζει αυτή η εκδήλωση να αποτελέσει σημαντικό σταθμό στη νέα προσπάθεια που κάνουν, για ένα Πανεπιστήμιο πρωτοπόρο, ζωντανό με αξίες, πάντα δίπλα στον άνθρωπο.
Αφού διαβάστηκε το ψήφισμα πραγματοποιήθηκε η ένδυση δια της τηβέννου από τον Κοσμήτορα της Σχολής Οικονομίας, Διοίκησης και Πληροφορικής  κ. Ανδρέα Μαρρά και από τον Πρόεδρο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών καθηγητή κ. Δημήτριο Θωμάκο.
Ο νέος πλέον Διδάκτορας του τμήματος Οικονομικών επιστημών της σχολής Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην εκφώνησή του ευχαρίστησε για την τιμή που του έκαναν και ανέφερε ότι δέχεται ευγνωμόνως το αξίωμα με όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή την τιμητική θέση. Η πρώτη του σκέψη τη στιγμή της αναγόρευσης φτερουγίζει στη μνήμη των γονιών του αλλά και της γενιάς του πολέμου και στη μνήμη των δασκάλων του.
* Αναδημοσίευση από το blog Μηθυμναίος

Δεν υπάρχουν σχόλια: